Csősz Bogi az anyasággal kapcsolatos terveiről vallott

A luxusfeleség magánéletébe engedett bepillantást.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Csősz Boglárkával

Csősz Boglárka Isztambulban élő, erdélyi magyar szépségkirálynő, színésznő, modell, producer. A Feleségek luxuskivitelben reality sorozat oszlopos tagja, a luxus valódi képviselője, a sorozat főszereplője, illetve annál több, mint a luxus életet habzsoló feleség. A három részes beszélgetéssorozatból megismerheti Boglárkát, és a valós életét.

Az első részben elárulja Bogi, hogyan tudja több kontinensen át megszervezni az életét, kellemetlen eseményről is beszámol, ami személy szerint őt érinti, valamint az anyaságra is kitér ebben a beszélgetésben. A folytatásért iratkozz fel a Lia T YouTube-csatornára.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Szólj hozzá Te is!