Csősz Bogi az önmegtartóztatás fontosságáról beszélt

A luxusfeleség magánéletébe engedett bepillantást.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Csősz Boglárkával, 2. rész

Csősz Boglárkával készült műsor második részében intim témákról, mint a szerelemről, szépségtrükkökről, önmegtartóztatásról beszélgetünk, valamint Bogi jó és rossz tulajdonságait ismerhetik meg a kedves nézők. Bogi Isztambulban él, erdélyi magyar szépségkirálynő, színésznő, modell, producer, és kiderül az az izgalmas tény, hogy befolyásos férje mellett lett igazi nő, immár 10 éve. A hazai közönség a Feleségek luxuskivitelben reality sorozat oszlopos tagjaként, és a luxus valódi képviselőjeként láthatta. A Szerelemcsütörtök adásának három részes beszélgetéssorozatából megismerheti Boglárkát, és a valós életét.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak