Falusi Mariann elárulta, mi a fontos számára egy férfiben

A Pa-Dö-Dő legendás énekesnője kivételesen magánéletéről beszélt.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Szerelemcsütörtök - Falusi Mariann-nal

Falusi Mariann Artisjus-díjas magyar dzsesszénekes, a Pa-Dö-Dő együttes tagja, rádiós- és televíziós műsorvezető és színésznő. A beszélgetés során a sokoldalú, tehetséges és éppen születésnapos művésznőt civil oldaláról ismerheti meg a kedves néző. Beavat a munka utáni életébe, abba, hogy van-e párja, vagy ha nincs, akkor milyen társra vágyik? Különlegesség, hogy a forgatás helyszínével pont szemben található szentendrei otthonában kapuhatunk betekintést a művésznő életébe. Kihagyhatatlan témák kerülnek terítékre.

Nézd meg a videót, és ha tetszett, oszd meg az ismerőseiddel!

A Szerelemcsütörtök filter nélküli műsor. Hazai sztárok emberi, civil oldalát mutatja be a nézőknek. Értékeket közvetítő műsor, melyben a társkereső, vagy a párkapcsolatban élő is talál bölcseletmorzsákat. A kérdező: Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja, az IgazTárs társkereső iroda vezetője, párkapcsolati coach.

Igényeidnek megfelelő társat keresel? Válságban a párkapcsolatod? Magány vagy boldogság? Én segítek. Szerelemre fel!

Tóth Kornélia
RandiGuru és Szerelemfilozófus
Párkapcsolat coach

Oldalak

Szólj hozzá Te is!