Bed&Love

Boldog és harmonikus párkapcsolatra vágysz? Íme, a titok - 2. rész

A párkapcsolatban az idő múlásával a kezdeti láng csökken, a törődés, a kedves gesztusok, a figyelmesség megnyilvánulása, azaz pont az, ami az elején jó volt, azok a gesztusok, érzelmi megnyilvánulások elkezdenek alább hagyni, majd elmúlni. Ennek megtartására ad ez a cikk tippeket, hogyan tartsák meg a párok a kezdeti állapotot, a jó beszélgetések, az összenézések, a közös programok élményét, az összetartozás érzését.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Merj változtatni!

Ez a múlt heti, korábbi cikk folytatása, amelyben pontokba szedve megtudhatja az Olvasó, melyek által lesz harmonikus, szoros, és tartós a párkapcsolata.

- A változás nem úgy, és akkor jön el, amikor te magadban szeretnéd. Mivel ketten vagytok a kapcsolatban, ez a kettőtök által formálódik, alakul. Tudod befolyásolni, irányítani, merre szeretnéd, hogy változzatok, vagy a kapcsolatotok merre változzon meg. Ha például te nem szeretnél változni, akkor is legyél nyitott a változásra. Ha hosszú párkapcsolatban élsz, akkor már tudod, a párkapcsolat formál, mind a kettőtöket.

Lapozz, folytatjuk!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Bed&Love
Egészség
Brit tudósok megállapították, hogy egy szemlátomást "hétköznapi", sok idősebb embernél előforduló tünet jelezheti előre az Alzheimer-kórt.
Lifestyle
Ha szeretsz étteremben enni és kedveled a gourmet fogásokat, akkor biztosan jártál már olyan helyen, ahol a luxuskörülmények közt felszolgált ételek egészen aprócskák voltak. Nos, ennek is megvan az...
Sztárok
Volt idő, amikor az Oscar-díjas színésznő előre rettegett a csókjelenetektől. Hathaway friss interjújában egy több évtizedes kulisszatitokba avatta be a közönséget.