Bed&Love

Boldog és harmonikus párkapcsolatra vágysz? Íme, a titok

A párkapcsolatban az idő múlásával a kezdeti láng csökken, a törődés, a kedves gesztusok, a figyelmesség megnyilvánulása, azaz pont az, ami az elején jó volt, azok a gesztusok, érzelmi megnyilvánulások elkezdenek alább hagyni, majd elmúlni. Ennek megtartására ad ez a cikk tippeket, hogyan tartsák meg a párok a kezdeti állapotot, a jó beszélgetések, az összenézések, a közös programok élményét, az összetartozás érzését.

Tóth Kornélia, az ország RandiGuruja

Blogomban és videóimban elmondom a társkereséstől a párkapcsolatig vezető út lépéseit, az útközbeni buktatók megoldásait. A sikeres és tartós párkapcsolathoz a tudatos társkeresés szemléletét osztom meg olvasóimmal. Tarts velem a boldogság és a szerelem megvalósulásához.

Elkötelezettség, törődés

A boldog párkapcsolathoz, - amely ez esetben az évek óta tartó együttélést jelenti - , akkor lehet a belső érzések mellett a boldogságot szinten tartani, ha a két ember elkötelezett egymás iránt, és valóban törődik a másikkal.

- Ennek egyik alappillére az, hogy az évek múlásával sem szabad elfelejteni, mi volt az, ami miatt egymásba szerettek. Egyúttal azt sem szabad elfelejteni, mi az, amit a párunk megszeretett bennünk, és azokat a tulajdonságokat tartsuk meg, ne engedjük, hogy az évek alatt kikopjanak.

- A jó, és boldog párkapcsolat alapját képezi, a tisztelet és az őszinteség. Aki hazugságra épít egy kapcsolatot, az könnyen zátonyra fog futni, a másikat pedig ezzel egy életre megbántja. A mondás is úgy szól: hazug embert hamarabb utolérni, mint a sánta kutyát. A hazugság nem kifizetődő, hiszen alapvetően a párunkban bízunk meg a legjobban, akkor hova lesz a bizalom, ha hazugság van az egyik fél részéről? A tisztelet szintén fontos. Itt nem a protokoláris tiszteletről van szó, hanem például az egyik fél ragaszkodik a pontossághoz, vagy ahhoz, hogy időben induljanak el együtt, akkor a másik ezt tiszteletben tartva ahhoz igazodik, és időre elkészül, időre oda ér.

Lapozz, folytatjuk!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Bed&Love
Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...