Vízpart vagy medence? - Te melyikre szavazol?

Ez a kérdés megosztja az embereket, mert szinte mindenki leteszi a voksát valamelyik mellé és meg is van rá az indokuk. De a lényeg, hogy ha meleg van, akkor irány valamelyik vízpart, nem?

Vízpart vagy strand?

Részemről a strandot preferálom, viszont a gyerekkori nyaralásokat inkább tóparton töltöttem. Szeretem a medencéket, főleg ha szép, tiszta, rendzett, feszített víztükrű medencékről van szó. Láttad a mesebeli medencés cikket? Hát az olyanokat például nagyon imádom. :) Már gyerekkoromban is odáig voltam értük, simán beszöktem más oviba, ha ott akadt medence, mert a miénkben sajnos nem volt egy sem. :) Ráadásul lelátsz a víz aljára, nem ütköznek neked a halak, siklók, egyéb vízben mozgó állatok, viszont vélhetően annál többet lubickolsz mások pisijében...bár ezt a tudatot igyekszem elhesegetni. Én még a tóba sem pisilek bele. :) 

A lényeg a lényeg, ha meleg van ne válogassunk, irány a legközelebbi vízpart, legyen az tó, medence, folyó, tenger, óceán, vagy a parki szökőkút!

Medencések, kérek egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is! 

Fotó: maestripools.com Lead: aussievault.com.au

Oldalak

Lifestyle
Veled is előfordult már, hogy amikor a leginkább komolynak kellett volna lenned, mert valaki rossz hírt közölt veled vagy esetleg egy temetésen voltál, rád jött a röhögőgörcs? Ez bizony rettentő...
Lifestyle
Döbbenetesen gyönyörű a látvány, de rettenetesen veszélyes helyzetet jelez előre.
Fashion&Beauty
Képzeld el, ahogy a nyári napfény megcsillan a fémes körmeiden, miközben egy frissítő italt kortyolsz a tetőtéri bárpultnál. Vagy ahogy valamelyik tengerparton élvezed a pihenést, és mikor...