Ezekeben te is megmártóznál! - Mesés medencék a nagyvilágból

Vannak olyan hihetetlen medencék a világban, amelyekről el sem hiszed, hogy valóban léteznek. Lenyűgözőek. Te látttál már ilyeneket élőben?

Medencék a paradicsomban

Miközben keresgettem a képeket a pinteresten ehhez a poszthoz, egyszerűen nem tudtam betelni a látvánnyal, amely a keresőszavak után elém tárult. Alig bírtam dönteni, hogy ne zúdítsak rád egy halom mesésbe illő helyen lévő medencét.

Végül a kiválasztás fő szempontja az volt, hogy melyik kép röpít oda a helyszínre, miközben nézem. Melyik képre tudnám odaképzelni magam ebben a pillanatban, tehát melyik környezet varázsol el. És remélhetőleg téged is kiszakít egy kicsit a hétköznapi mókuskerékből.

Ez volt a célom. Remélem sikerült.

Amennyiben igen, és Te is oda tudod magad képzelni valamelyik mesés medencébe, csatlakozz hozzám egy LIKE-kal! :)

Nézd meg a galériát a többi medencés fotóért! Neked melyik tetszik leginkább?
Olvasd el az előző bejegyzést is! 

Fotók: pinterest.com
A cikkhez tartozó galéria: 
Mesés medence
Mesés medence
Mesés medence
Mesés medence
Mesés medence
Mesés medence
Mesés medence
Mesés medence

Oldalak

Sztárok
Az 59 éves színésznőt nemcsak a nagysikerű szuperhősfilmben (és folytatásaiban) láthattuk: játszott az Aranyszem című James Bond-filmben, sőt az Elrabolva-sorozatban is ő formálta meg Liam Neeson (ex...
Lifestyle
Ha eddig úgy gondoltad, hogy csak a "későn érek haza, dolgozom", vagy épp a "barátokkal leszek egész este" duma a leggyakoribb azoknál, akik megcsalják párjukat, házastársukat, akkor tévedtél.