Így búcsúztak szerelmüktől a háborúba készülő katonák - Megható képek

Ez a megható fotósorozat azokat az intim pillanatokat mutatja be, amikor a világháborúba készülő katonák elbúcsúztak a szerelmeiktől. Sajnos sok esetben ez a legutolsó csókot jelentette...

Milyen lehetett az íze az utolsó csóknak?

Az biztos, hogy könnyáztatott. Sokszor elfelejtjük, hogy milyen szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nem kellett átélnünk a világháború borzalmait, de főleg elengedni a férjünket, barátunkat, életünk szerelmét harcolni. Reméljük, soha nem is tapasztaljuk meg! Úgy búcsúzni tőle, hogy nagy eséllyel sosem látod többet. Borzasztó lehetett. De ugyanakkor pont ennyire szenvedélyesen mámoros lehetett az a pillanat is, amikor megérkezett a szerelmük a frontvonalról. 

Ezek a megható képek azokat az intim pillanatokat tárják fel, amelyek egy másik, már letűnt korba repítenek vissza minket. Amikor épp elindul vagy megérkezik egy katona a szerelméhez. Több fotós jókor volt jó helyen, képei ennyi évvel később is hűen visszaidézik az 1900-as évek háborús-szerelmes elejét.

Ha szerinted is meghatóak a képek, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Fotók és Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.