Ki mondta, hogy nem lehet gyönyörű egy bőrhibás lány? Avagy ilyen a szeplős szépség!

Egy kis szeplő szexi, viszont sok szeplőt megtanulni viselni, elfogadni és szeretni érettség kell. Ez a fotósorozat a szeplők mögött rejlő szépséget szeretné megmutatni. Szerintem sikerült!

Áldás vagy átok?

Vagy egyik sem. A szeplők egyrészt különlegessé teszik a viselőjüket, másrészt bosszúságot is okoznak neki. Brock Elban sajtófotós meg is látta bennük a szépséget azonnal. 150 szeplős nőt fotózott az elmúlt pár évben, és ahogy te is látni fogod, mindegyik kép ragyog. Sikerült a nők olyan oldalát megmutatni, amelyet ők nem feltétlenül szeretnek, pedig kiemeli őket a tömegből, még egyedibbé, különlegesebbé teszi őket. A modellek többsége nem szereti a szeplőit, vagy aki igen, inkább felnőtt korában barátkozott meg ezzel a bőrhibával. Kevesen mondták azt, hogy elfogadták, sőt szeretik. 

Hiába agyoncsépelt a mondás, de a szépség tényleg belülről fakad, mert aki elégedett, boldog és belül rendben van magával és az életével, az egyszerűen sugárzik. Ezek a képek megmutatják a szereplők külső-belső unikum szépségét.

Te mit gondolsz a szeplőkről? Ha tetszettek a képek, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is! 

Fotók és Leadfotó: boredpanda.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Zsurzs Kati, a népszerű magyar színésznő 1993-ban távozott a Thália Színházból: a teátrum vezetését ekkor vette át Törőcsik Mari és Schwajda György, s a két színházi nagyágyú úgy ítélte meg, hogy a...
Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!