15 apró balkon, ami bizonyítja, hogy a kicsi is lehet álomszép

Sok esetben csak kis stílus, fantázia és némi utánajárás kell ahhoz, hogy te is inspiráló környezetté tudd varázsolni a kis méretű teraszodat! Persze előny, ha a kilátás is lenyűgöző, de az már más lapra és zsebre tartozik. Nézd meg ezt a 15 hangulatos erkélyt!

15 terasz trükk

Miért lenne kevésbé fontos egy terasz, mint mondjuk egy nappali csak azért, mert kisebb? Gondolom, te is jobban éreznéd magad a balkonon, ha nem két műanyag székkel, egy műrattan asztallal és némi muskátlival lenne csak berendezve. Most inspirációt nyerhetsz, hogyan is rendezd be álmaid teraszát, ahova szívesen vonulsz vissza egy fáradt nap után, ahol szívesen eszed meg a reggelid, vagy iszod meg a kávédat, netán olvasol egy jót a nyári napsütésben.

Neked melyik terasz tetszett a legjobban?

Ha neked is tetszettek a képek, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotók és Leadfotó: pinterest.com
A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.