Az utcai gobelin az új spanyol díszítőmódszer - Varázslatos lesz tőle az elhanyagolt utcakép

Nem is hinnéd, hogy milyen eszközökhöz nyúlnak napjaink utcaművészei! Olyan kreatívak, hogy már nem (csak) graffitivel díszítenek falakat, hanem visszanyúlnak a tradicionális megoldásokhoz is. Például a gobelinhez!

Fonalak szelik a spanyol utcákat

Akik követik a gondolatblogot, rendszeresen találkozhatnak kreatív megoldásokkal, főleg ami az utcaművészeket illeti. Fantasztikusan kreatív emberek vannak, akik szeretnének valamit tenni a szociális jólétért, és az ő módjukon utcaszépítésbe fognak. Most Raguel Rodrigo-t mutatom be, aki fémhálókat tett ki utcaszerte Spanyolországban, fogott sok színes fonalat, és klassz mintákkal szőtte tele őket. Mondjuk azt, hogy begobelinezte a romos házakat, falakat, hogy szebb legyen a látvány.

Mit szólsz hozzá?

Rózsába hajlik

Háló

A következő oldalon is vannak még fotók!

Fotók: boredpanda.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!