Egy isteni nyári frissítő - Így készíts pofonegyszerűen levendulás spritzet

Ez a nyári frissítő olyan üde és finom, hogy nem múlhat el nélküle fülledt éjszaka. Próbáld ki!

Levendula spricc

Ahogy az egyik bejegyzésben olvashattad, a minap voltam Tihanyban, ahol kóstoltam egy nagyon finom spritzet. Vagyis inkább nevezzük magyarosan annak, ami: szörpös fröccs. Mivel ott minden levendula, így ennek az italnak is az alapját a levendula adja.

Add meg a módját a teraszon ücsörgős beszélgetéseknek vagy csak az egyszerűen hangulatos nyárestéknek! Fogj egy szép poharat, de nem ám az egyszerű fajtát: legyen jó öblös! Dobálj bele narancs és citromkarikákat, néhány jégdarabkát (fokozhatod, ha a formába levenduladarabokat fagyasztasz), tölts rá levendula szörpöt és mehet hozzá 1 jó deci (kinek mennyi az a "jóódeci") fehér vagy rosé bor, majd spricceld agyon kb. 1 dl (ugyanaz érvényes a "jóódecire") szódával.

Egyszerű és nagyszerű. :) Ha kipróbálod, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el a tegnapi bejegyzést is!

Leadfotó: pinterest.com

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.