Tanulhatnánk ennek a kislánynak a reakciójából! Így örül egy ilyen kis semmiségnek

Tündéri ez a kislány, aki olyan lelkes a csomagból előbukkanó jelentéktelen meglepetés miatt, hogy öröm nézni. Kapott valamit valakitől, akit szeret, tehát az biztosan fontos ajándék. És nem azért, mert valóban fontos dolog...

Apróságoknak is őszintén örülni

Karácsony után ez a videó abszolult helytálló, hiszen szinte vagyonokat vagyunk képesek elkölteni ajándékokra ebben az időszakban. Pedig nem a tárgyak lesznek maradandó emlékek az élmények repertoárjában, vagyis amelyre szívesen visszaemlékezel, hanem teljesen más. Amikor a családoddal ünnepelsz és szeretet vesz körül, nincs annál fontosabb, az ajándékok jelentőségüket vesztik.

Idén mi csak kézműves ajándékokat adtunk (jobbára), csak a gyerekek kaptak értékesebb meglepetéseket. Pedig ők nem is várják el, mert mindennek tudnak örülni, mint ahogy ez a tündéri kislány a gémkapocsnak. Van mit tanulnunk tőle.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is. Jó példa. :)
Olvass bele a tegnapi gondolatba is!

Forrás: youtube.com; Leadfotó: sheknows.com

Oldalak

Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.