Videó: ezért a két cuki 3 éves gyerekért van odáig az internet

A kislány csókot vár és meg is kapja a kissráctól, ám utána nagyon zavarban érzik magukat. De azért még egyszer megteszik. És még egyszer.. Elolvadsz!

"A fiúknak kukijuk van, a lányoknak meg puncijuk"

Ez a bölcs mondat egy kisfiú szájából hangzik el az Ovizsaru c. filmben, és milyen jó rálátása van a kissrácnak az alapvető különbségekre már ovisan is! Persze a gyerekek kiváncsiak, elkezdik utánozni a szüleiket, és szép sorban rendeződnek a nemi szerepek. Papás-mamás és "Muti meg a tiédet" játékok. Ki ne emlékezne például az első csókjára, még ha az nem is a tinikori első, hanem a bölcsis vagy óvodás "első csók"? Vagy inkább puszi. Mi is elkaptuk a Hegedűst a lányokkal az asztal alatt, és mindenki megpuszilta. Ő meg hagyta. Hát igen.

A videó két tündéraranyos hároméves szereplője is megpuszilja egymást, majd a kislány nagyon kacag a boldogságtól, a kisfiú pedig "fúúúj". Majd még egy párszor megtörténik a dolog. Élvezik! :D

Like-ot a gyerekeknek!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com; Leadfotó: mommygoneviral.com

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.