Így csinálj magadnak luxusvázát 5 egyszerű lépésben

Nem kell tízezreket kidobnod az ablakon egy-egy stílusos és drágának tűnő dekortárgyért. Használd a kézügyességed! De még csak az sem kell. Inkább a fantáziád és a nyomtatód!

DIY Chanel váza

Melyik nő ne lenne oda az ikonikus márkáért és annak elegáns holmijaiért? Ám ennél jóval kevesebb nő engedheti meg magának azt, hogy vásároljon is a luxusmárka termékeiből. Már ha van a Chanelnek vázája. :) De ha nincs, semmi baj. Parfümje van, és könnyedén lehet ahhoz hasonló lakásdekorációt alkotni. A végeredmény pedig egy stílusos(nak tűnő) dekoráció.

Töltsd le a Chanel emblémát, nyomtasd ki, és ragaszd fel egy egyszerű, szögletes, 500 Ft-os vázára, végül helyezz bele szép virágot. Ennyi! Valamint tedd a lakás olyan pontjára, ahol nem lehet tüzetesebben megnézni, ám messziről nagyon jól mutat. :)

Szóval csajok, doityourselfeskedjetek magatoknak luxusvázát!

Ha tetszett, nyomj egy LIKE-ot!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Fotó: pinterest.com

Oldalak

Sztárok
Ma a DJ és producer világsztár, Kygo bejelentette 2024-es világkörüli turnéjának észak-amerikai és európai állomásait. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között...
Lifestyle
A bűnözők magánszemélyeket próbálnak meg rávenni arra, hogy egy „MNB által támogatott” víruskezelő programot töltsenek le.
Egészség
Bár sokan egyből kidobják a banán héját, miután megették a gyümölcsöt, rosszul teszik, ugyanis sokféleképpen felhasználhatjuk a banán külsejét - még a bőrünkkel is csodát tehet.