Családi házban laksz? Akkor ez lehet, hogy tetszeni fog!

A szintes családi házakban sokszor egy csomó lépcsőt meg kell mászni, ha a hálóból el akarsz jutni mondjuk a konyhába. Pedig van sokkal kényelmesebb megoldás is!

Házi lift

Aki tömbházban lakik, annak a lift természetes, de miért ne lehetne a családi házaknál is megoldani, hogy a szintek között kényelmesen lehessen közlekedni? Mondjuk, a hálószoba és a nappali, a konyha és a garázs, vagy a budi és a terasz között. :) Oké, a párosítás nem feltétlenül nyerő, de az ötlet felettébb az. Főleg, ha már nem fitt és friss harmincas vagy, hanem pár tíz évvel idősebb. A mamám biztos örülne neki, ha könnyedén fel tudna jutni a felső szintre a lányáékhoz - bár anyukám kevésbé. :)

Like, ha neked is kellene ilyen lift!
Olvasd el az előző bejegyzést is!

Forrás: youtube.com Leadfotó: dailymail.co.uk

Oldalak

Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.
Sztárok
Sokan felfigyeltek arra, hogy Ördög Nóra súlya a karrierje fellendülése óta nem igazán ingadozik. Most elárulta, hogy tud még mindig ilyen csúcsformában lenni.
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.