10+1 csodálatosan kreatív esküvői meghívó - Az egész násznép le lesz nyűgözve

Aki esküvőre adja a fejét, igyekszik valami érdekessel, különlegessel, egyedivel, előrukkolni, már ami a meghívót illeti. Ilyen kreatív esküvői megoldásokból válogattam most!

Különleges nap, különleges invitálás

Aki szeret tematikában gondolkodni, vagy megadni a módját az esküvőjének, minden esetben egyedi megoldásokon gondolkodik, és még az esküvő előtt le szeretné nyűgözni a násznépet. Itt jön képbe a meghívó fontos szerepe. Lehet ez egy saját magunk által készített darab, grafikus tervezte, külföldről importált vagy netről vásárolt meghívó, a lényeg, hogy valamilyen szempontból különleges legyen. Ha a különleges szó stílusosat és kreatívat takar, akkor ez a következő 10 meghívó igazán jól sikerült!

1. A szimbolikus

2. Természetbarátoknak

3. Rejtély a meghívóban

4. Esküvői toolkit

Vannak még hasonló kreatív meghívók a következő oldalon!

Fotók: pinterest.com

Oldalak

Sztárok
Ahogyan a Mirror is írja, Harry és Károly hamarosan újra láthatják egymást, ha minden a herceg tervei szerint alakul majd.
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.