27 évesen ő az első nő, aki járt a világ összes országában - Elképesztő!

Még nincs 30 éves, de kijelentheti magáról, hogy járt a világ 196 országában. Nőként. Egyedül. Nem semmi. Sőt! Világrekord. Tudj meg róla többet!

Világrekord

Tudod, mivel került be Cassandra De Pecol a Guiness Rekordok könyvébe? Hogy ő az első és legfiatalabb amerikai nő, valamint a leggyorsabb is, aki bejárta a világot. Vagyis érintette az összes országot. Pecsétje is van róla.

2015 júliusáig már 181 országot letudott, és a maradék 15 országra 40 napja maradt. Ismétlem: 15 ország 40 nap alatt. A női Willy Fog. :)

Íme, a térképe

Klikk a folytatásért!

Fotók: boredpanda.com

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.