Belső Hang – Neked is van, és ha így cselekszel, meg is hallhatod!

Az isteninek is nevezett belső hang mindenkinek rendelkezésére áll, és ha elcsendesítjük szószátyár elménk, meghallhatjuk mély, tiszta, végtelenül bölcs és szeretetteljes szavait.

Padma - kínai asztrológus, blogger

A kínai asztrológia apropóján kezdtem az írogatást, de igazából minden spirituális téma érdekel, mióta az eszemet tudom. Sok érték és érdekesség összegyűlt a tarsolyomban az évtizedek alatt, amit szíves-örömest osztok meg veletek blogomban, hátha rajtam kívül más is inspirációt merít belőlük.

Belső mesterként vagy guruként is tanítanak róla

Magam is tanultam erről a mesteremtől, elvi szinten legalábbis. Hogy létezik, hogy működik és elvileg elérhető mindannyiunkban, de valahogy mégis az elérhetetlenségbe volt helyezve az ehhez való kapcsolódás, csak úgy, mint a megvilágosodás. Nekem folyamatosan méltatlannak kellett éreznem magam, aki ezt még sok-sok élet múlva sem érheti el.

Szerencsére azóta tudom, hogy ezek természetes módon megnyílnak bennünk, egyáltalán nem elérhetetlen létsíkokról van szó akár a megvilágosodással, akár a belső mester hangjának hallásával kapcsolatban. Kérlek, ha te is úgy érzed, mindezek valami egészen magas, számodra elérhetetlen, tiszta szinten vannak, amelyre te sosem leszel méltó – akkor értékeld át ezt magadban mielőbb!

Valamennyien ezzel az isteni potenciállal születtünk, létezésünk legtermészetesebb formája az, amit megvilágosodott állapotnak szoktak nevezni. Csak addig marad elérhetetlen, amíg azt gondolod, hogy az. Amíg magasztos magasságokba helyezed, és eltávolítod magadtól ezt a tudatállapotot. Valójában pedig ez az életcélod, nem? Így mondunk ellent magunknak, és gáncsoljuk saját magunkat az úton. Miért lennél méltatlan a saját isteni lelked megtapasztalására? Hogyan hihettél el ilyesmit? Csakis az alázat hamis értelmezése köthetett gúzsba ezzel kapcsolatban. De ez nem alázat, ez súlyos és hamis önleértékelés, amivel gátolod a kiteljesedésed. A Belső Hang sem a szentek privilégiuma. Ha az lenne, hogyan érhetnénk el a „szentség” szintjét?... De tudod mit? Felejtsd el örökre ezt a „szent és bűnös” minősítést. A szentség fogalmához valamiféle dicsőség tapad, ami hamissá teszi. Szentnek – megvilágosodottnak – lenni nem dicsőség, hanem természetes létállapot. A Belső Hang el fog vezetni ide, fontos tehát hallani, – első lépésként végre elhinni, hogy neked is van, és meghallhatod.

Milyen gyakorlattal nyithatod meg égi csatornád? Olvasd el a következő oldalon!

Fotó: simplereminders.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyiunkban feltámad a vágy, hogy egy kissé felfrissítsük, megújítsuk ruhatárunkat. Mielőtt viszont óriási költekezésbe vernénk magunkat, érdemes elgondolkodnunk azon, mely alapdarabok...
Lifestyle
Az Oroszlán szerelmi élete meglepő fordulatot vehet. Napi horoszkóp!