Top 3 úti cél nászutasoknak - Egzotikus helyek, amik a legmerészebb álmokat is felülmúlják

Egy esküvő megszervezése fáradtságos feladat, viszont nem marad jutalom nélkül. Már maga a Nagy Nap is elégtétel lehet a szervezéssel töltött hosszú hónapokért, az igazi pihenést azonban csak a nászút jelenti. Itt nyugodtan kikapcsolhatod a telefonodat, elfelejtheted a ruháddal, virágokkal, vendégekkel és ételekkel kapcsolatos kérdéseket és végre arra koncentrálhatsz, ami igazán fontos. Életed szerelmére!

Hagyd otthon a valóságot!

Ha hosszas készülődés után végre kimondtátok a boldogító igent, jöhet a jól megérdemelt pihenés! Az esküvőhöz kapcsolódó millió szokás közül talán a nászút a legszebb. Hagyd otthon a rokonokat, a gondokat és a terveket, helyette inkább add át magad a felhőtlen pihenésnek. Irány egy egzotikus ország, ahol csodálatos környezetben kezdhetitek meg a házaséletet.

Íme a 3 legromantikusabb egzotikus úti cél:

Bali

Bali, Indonézia rengeteg szigete közül az egyik legkedveltebb turisztikai célpont, azon belül is a nászutasok paradicsoma. Nem is csoda, hiszen a gyönyörű, végtelen tengerpartok mellett egzotikus templomok, zöldellő rizsföldek és különféle szentélyek teszik igazán varázslatossá a szigetet. A hangulatról az évente több alkalommal is megrendezésre kerülő színpompás fesztiválok gondoskodnak, amikor pedig épp nem ünnep van, akkor a spirituális energia és a nyugalom szinte kézzel fogható. Bali szállodáinak nagy része kifejezetten nászutasokra specializálódott, így nem is kérdés, hogy miért számít ez a világ egyik legkedveltebb úti céljának a mézes heteit töltő párok körében.

Maldív-szigetek

A Maldív Köztársaság 1192 szigetből áll, amelyből kb. 200 lakott, további 87 pedig turisták részére fenntartott hely. A szigetvilágot Marco Polo nevezte el az Indiai-óceán virágának, amely tökéletesen illik hozzá. Elképesztően gazdag természeti kincsekben, mind növények, mind állatok tekintetében. A korallhomokok és zátonyok miatt pedig a búvárkodás szerelmesei egyenesen a mennyországban érezhetik magukat. Az álomszép strandok vakítóan fehér homokja pedig szinte csak úgy világít a türkizkék óceán mellett, amelyet a banánfák és a kókuszpálmák tesznek még varázslatosabbá.

A hajtás után: Seychelle-szigetek, és egy tipp hogyan szökjetek meg...

Fotók: Getty Images


Oldalak

Szólj hozzá Te is!