Recept

Vitalizáló gyümölcsös smoothie

Ha idén elhatároztátok, hogy egészségesen táplálkoztok, diétába kezdetek vagy éppen csak egy kis vitalizálásra van szükségetek, próbáljátok ki ezt a gyümölcsös smoothie-t, amivel garantáltan nem szegtek meg semmilyen fogadalmat!

Marton Andrienn, az Ízes élet háziasszonya

Blogomban és videóimban megmutatom, hogy miképp őrizd meg egészséged időtakarékosan és költséghatékonyan! Itt minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Hidd el, az eredmény önmagáért beszél majd. Remélem, velem tartasz!
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!

Vitalizáló smoothie - Hozzávalók:

  • 1 db cékla, megsütve, meghámozva
  • 1 db alma, meghámozva
  • friss gyömbér, vékony szeletekre vágva
  • 3 db narancs frissen facsart leve
  • méz, ízlés szerint
  • 150 g fagyasztott áfonya

Elkészítés:

A céklát 180 fokon, 1-1,5 óráig sütőben megsütjük. Ha kicsit lehűlt, meghámozzuk, majd a turmixgépbe tesszük az összes többi hozzávalóval együtt. Összeturmixoljuk és hidegen fogyasztjuk.

Fotók: Marton Adrienn

Oldalak

Recept
Sztárok
Szandi szívesen mutatja meg a közösségi médiában, hogyan cseperedett érett férfivá a fia. Most Franciaországban élvezik az életet.
Sztárok
Hamarosan új műsorvezető párokkal, köztük Marics Petivel tér vissza a TV2 képernyőjére a Zsákbamacska című game-show. A keddi sajtótájékoztatón a ValMar duó énekese a forgatáson szerzett élményei...
Sztárok
Karikó Katalin Nobel-díjas biokémikus, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) tiszteleti tagja ismét bebizonyította, hogy csak a tudományos fejlődést tartja szem előtt.