Recept

Így tisztítsd a vágódeszkát! Ezeket a házi praktikákat mindenkinek ismernie kell

A szakácsiskolában a konyhai felszerelésekkel kapcsolatban nagyon sok dolgot megtanítottak nekünk a tanáraink. A kések, edények, különböző eszközök helyes használata és tisztítása nélkül neki sem kezdhettünk a főzésnek. Sok-sok érdekes tapasztalatra tettem szert, amit szeretnék veletek megosztani. A vágódeszka alapfelszereltség minden konyhában, hiszen szinte nincs olyan étel, amelyhez ne lenne szükség rá. Vlogvideómban néhány alapszabállyal készültem Nektek, amire mindenképpen érdemes odafigyelni.

Marton Andrienn - ételstylist, receptíró

Blogomban és videóimban megmutatom, hogy miképp őrizd meg egészséged időtakarékosan és költséghatékonyan! Itt minden az egészséges egyensúly fenntartásáról szól. Hidd el, az eredmény önmagáért beszél majd. Remélem, velem tartasz!
Ha szeretnél jobban megismerni, olvasd el a velem készült interjút is!

A vágódeszka használat alapszabályai

Hogyan kell helyesen használni és tisztítani a vágódeszkát? Nézd meg a következő videót!

Ennél valami finomat? Mutatok két könnyű nyári desszertet is - tarts velem a következő oldalra!

Fotók: Marton Adrienn

Oldalak

Recept
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...