DumaFüred – "De miért?"

Március 29. 13.00: a Dumaszínház öltözőjének folyosóján négy műtőorvosnak öltözött humorista rohan, maguk előtt egy betegszállító ágyat tolva, amin Felméri Péter fekszik, falfehéren. Mogács minimum 10 mg adrenalin beadását javasolja…

De miért?

Azért, mert ez van a forgatókönyvben… Ez egy reklámfilmforgatás, ahol éppen az egyik promóvideó készül a DumaFüred fesztiválhoz, ezért van Mogács Dániel, Kőhalmi Zoltán, Kovács András Péter és Janklovics Péter talpig zöldben, fejükön hőtartó sapi, álluk alatt pedig ott lóg az orvosi maszk.

Szóval, nagyban zajlik a munka, tologatják a szerepe szerint haldokló Felmérit az ággyal – már vagy ötvenedszerre –, amihez feleségként Kormos Anett is asszisztál. Persze megy a röhögés is, hol a szereplők fulladoznak, hol pedig a stáb.

Lapozz, a cikk még folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...