Csenki végre kipiheni a tavaszi szünetet

Hóesésből napsütésbe. Ez az időjárás nálunk is jellemző mostanában, de Csenki Attila Szlovéniában élte át, ahová húsvéti kiruccanás okán szervezetten került a családjával együtt.

Csenki Attila Szlovéniában

A humorista már hazafelé tartva vette számba az átélt élményeket. „Vízesést néztünk, kirándultunk, barlangásztunk” – sorolja. "A barlang belül 160 méter magas volt, el sem akartuk hinni… Láttunk zergéket és átkeltünk egy hágón, ahol odafelé még gyönyörű napsütés volt, visszafelé pedig már leesett 3 cm hó, még hógolyóztunk is."

Az öt nap és a húsvéti hógolyózás jó hatással volt Attilára, aki már alig várta, hogy kikapcsolódhasson. A humoristát saját bevallása szerint gyakran beszippantja az internet, olyankor napokig teljesen rákattan. "Sokszor még akkor is nézem a telefont, amikor az utcán gyalogolok, ha beülök bárhova, vagy megállok a piros lámpánál…" – mondta egy korábbi interjúban, most viszont a telefonját csak tájfotózásra használta.

Csenki Attila most munkával piheni ki a tavaszi szünetet. Legközelebb április 25-én a Kompót Dumaklubban A SZEX a lelke mindennek? című előadásban láthatja a budapesti közönség Benk Dénessel – például az is szóba kerül, hogy miért káros A szürke ötven árnyalata a nőkre nézve, vagy hogy mi a rossz és mi a jó a pornóban… Majd másnap az Apa napban a Corvin Dumaszínházban, ahol Aranyosi Péter, Szobácsi Gergő, Szupkay Viktor és Tóth Edu társaságában lép színpadra, és lehet, hogy a szlovéniai kiruccanásról is mesél…

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.