Április 23-án a program: Boszorkányüldözés

Biri Balázs és Lakatos László estje.

Biri Balázs és Lakatos László estje

Nyugodjatok meg, nem folytatni szeretnénk a boszorkánykultúra és a kereszténység ellentmondásos kölcsönhatásának eredményeként a középkorban Európa-szerte kialakult hadjáratot, mely tömeges formában egészen a felvilágosodás koráig tartott. Egyszerűen csak egy tűzrőlpattant spiné, Zabolai Margit Eszter és két égetnivaló szerzet, Biri Balázs és Lakatos László estjét ajánljuk a figyelmetekbe.

Máglyára kell vetni mindenkit, aki kicsit is másképpen gondolkodik?

A Boszorkányüldözés estjén előbújnak a Dumaszínház szabadszájú stand-uposai, akik nem félnek égető kérdésekben is állást foglalni. A színpadon Zabolai Margit Eszter – a Comedy Central tehetségkutatójának győztese –, valamint Biri Balázs és Lakatos László – a műsor felfedezettjei – égetik a lábuk alatt a talajt.

Egy este, ahol többségben lesz a kisebbség, és ahol azon is nevetni fogtok, amin indulás előtt még nem is akartatok.

A műsort április 23-án 19:00-tól láthatjátok a Kompót Dumaklubban.

Az előadás alatt nyílt láng használata szigorúan tilos!

Egy vastagon vicces könyv

A napokban jelent meg Dombóvári István könyve, a Félkövér, ami a fülszöveget idézve „jóval több, mint tanulságos fogyástörténet: mindennapi harcainkról, megcsúszásainkról, talpra állásainkról szól…”

Oldalak

Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.
Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...