Lifestyle

Eljött a nap, amikor már gyanús a csend

Ejj, ráérünk mi még arra, amikor azon izgulunk, a mi gyermekünk vajon kimászik-e a kiságyából… Ugyan, van még időnk bedugdosni a konnektorokat, elpakolni az alsó polcokról és szemügyre venni az érdeklődésre számot tartó szekrényeket. Elvégre Lölő még csak négy hónapos. Na, de milyen négy hónapos?!

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

Most még nyugis?

„Majd meglátod, az első fél év húzós lesz, mégis az a legnyugisabb időszakotok, akkor még nem kell kergetni” – mantrázták a kezdet kezdetén a szülő-ismerősök. Akármilyen nehéz is tud lenni egy nap, az elmúlt négy hónap margójára azt írnám: gyönyörű hetek sok nevetéssel, vidám gyerekkacajjal, hangos gügyögésekkel, jó pár nehezen jövő büfiz(tet)éssel, napokon át tartó nyüglődéssel, sok-sok kirándulással… Nem mondhatni, hogy túlidegeskedtük magunkat Lölő születése óta, és hiszem, hogy a kis Csúzlink azért olyan kiegyensúlyozott, mert mi is azok vagyunk. Nem mondom, hogy nincsenek hangos sírások, hát, dehogynem! Sőt, volt olyan is, hogy én is vele sírtam, de úgy, hogy ne lássa rajtam! Azért már megedződtem, de igazából most sikerült megértenem azt, hogy miért mondják azt az anyukák, hogy úgy átvennék a fájdalmukat.

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...
Fashion&Beauty
A tavaszi szezon nemcsak a ruhák és kiegészítők terén hoz új trendeket, hanem a smink világában is, most pedig összegyűjtöttük az új szezon legnagyobb trendjeit!
Lifestyle
Köztudott tény, hogy a barátok fontosak a boldogságunkhoz. A közelmúltbeli kutatások azonban azt sugallják, hogy nem kell aggódnunk akkor sem, ha éppenséggel egyetlen ember sincs, akivel...