Lifestyle

7 dolog, amiről anyaként valójában csak álmodom

Ha anya lesz a nőből, a valóságból álom, az álomból pedig valóság lesz

Minden olyan természetes, amikor van. Amikor például időd engedi, leülsz újságot olvasni, ha van néhány koszos edény, akkor pedig elmosogatod. És ha van, mondjuk, lyuk a füledben, akkor biztos, hogy felékszerezed. Aztán egyszer csak nem olvasol, nem mosogatsz és a fülbevalód is kiszeded…

barizsuzsi - blogger

Egy anyuci vagyok. Egy anyuci a sok közül, aki túl ugyan a harmincon, de megtalálta a szerelmet. Feleség lett, férje lett, akivel együtt nevelgetik boldogan tüneményes Lölőkéjüket. Ha szeretnéd megismerni egy kissé buggyant anyuka tűnődéseit, gondolatait, kalandjait, blogomban mindenképpen tarts velem!

Mit csinál Ön a szabadidejében? – kérdezte tőlem a minap egy közvélemény-kutató. Na, ez is egy olyan kérdés, amire sosem tudtam válaszolni (normálisan), most meg aztán pláne. De azért válaszoltam neki: alszom. Hirtelen csend lett. Gondolom, gondolta, hogy ez hülye, de szerintem semmiképp sem hitte el. Jól tette. Mert valóban hihetetlenül hangzik az, hogy egy édes kis (még) kétfogú mellett anyuka csak úgy ledől akár egy fél órácskára is. Íme, néhány álmom és a valóság (amit amúgy imádok)! :)

Csillog a konyha

Egyetlen koszos edény sincs a mosogatóban, a poharak úgy csillognak, mint a mosogatószer-reklámokban. Ha hirtelen beállítana valaki egy villámlátogatásra, nem lenne égő, ahogyan kinéz a konyha. Szerinted ez álom vagy a valóság?

Ég a kezem alatt a vasaló

Hihetetlen, de nálunk sosincs egyetlen vasalatlan ruha sem! Minden ing a helyén, a gyerekruhák, amint lekerülnek a szárítóról, már vasalom is. Rendes feleség és anyuka vagyok. Vagy nem?

Roskadásig ékszerek

Előszeretettel hordok bármilyen fülbevalót vagy nyakláncot. Mostanában a hosszú, láncos, lógós ékszerek jönnek be. Csak nem nekem… Vajon miért?

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Sokan kihagyják ezt a jelentéktelennek tűnő, ámde annál fontosabb lépést a sonkafőzés során. Vajon te is itt hibáztál eddig?
Sztárok
Ha ezt túl fogja élni Krausz Gábor és Mikes Anna szerelme, akkor valószínűleg mindent. A sztárpáros igyekezett megnyugtatni a rajongókat.
Sztárok
Gal Gadot nem sokat beszél a magánéletéről, így senkit sem lepett meg, mikor kiderült: nemrég a legnagyobb titokban hozta világra negyedik gyermekét. A DC sztárja most friss fotóval jelentkezett az...