Almási Kitti válaszol: Segítség! Miért nem kellek senkinek?

Dr. Almási Kitti mai vlogbejegyzésében egy reményvesztett olvasónak segít.

Dr. Almási Kitti, klinikai pszichológus

Videóimban az olvasói levelek, kérdések közül a leggyakrabban felmerülő problémákra fogok válaszolni. A célom az, hogy egy pillanatra elgondolkodtassam az embereket arról, hogy mindig, minden helyzetet megváltoztathatunk azáltal, ha új szempontból értelmezzük, ha másként tekintünk rá. Ennek a szemléletmódnak az elajátítása más életterületeken is nagy előny lehet.

Az olvasói történeteket, kérdéseket az [email protected] emailcímre várjuk!

Mit tegyek? Úgy érzem, nem kellek senkinek

Ezen a héten egy ismerkedéssel kapcsolatos témakört feszeget Dr. Almási Kitti. Az elismert klinikai szakpszichológus egy olyan olvasó történetét osztja meg velünk, akit rengeteg kudarc ért a párkeresés során.

A levél írója egy 29 éves férfi, aki elmondása szerint egy jól szituált, tanult és ápolt ember, de mégsem megy neki az ismerkedés.

Almási Kitti szerint egy ilyen helyzetben érdemes felülvizsgálni, hogy milyen módon közeledünk másokhoz. A Femcafe.hu szakértője a videóban számos hasznos tanácsot ad arra vonatkozóan, hogyan érdemes ismerkedni.

Nem mindegy, hogyan közeledsz

Dr. Almási Kitti ezen a héten egy izgalmas párkeresési kérdéssel foglalkozik.

Leadfotó, kép: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...