Recept

Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsom: Egy mennyei fogás

Ha szerettek látványosan tálalni egészséges alapanyagokat, akkor ezt a töltött paradicsomos tulipánt mindenképp készítsétek el:

Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya

Blogomban megmutatom, hogyan lehet a gyerekek segítségével minőségi alapanyagokból, egyszerű és finom ételeket készíteni. Ötleteket adok, miképp őrizd meg családod vitalitását időtakarékosan és költséghatékonyan. A Konyhatündér című gasztroműsor 2. évada minden vasárnap délelőtt a TV2 és FEM3 csatornákon.

Medvehagymás túrókrémmel töltött koktélparadicsom

Hozzávalók:

  • 450 g túró
  • 1 kis pohár joghurt
  • 1 csokor medvehagyma
  • só, bors
  • 15 darab nagyobb koktélparadicsom

DÍSZÍTÉSNEK:

  • újhagyma (sötétzöld része) - szár

Elkészítés:

A túrót és a joghurtot késes aprítóba tesszük kevés sóval, majd krémszerű állagúra pürésítjük.

A medvehagymát apróra vágjuk, majd belekeverjük a túrós masszába. Még ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

A paradicsomok tetejénél vágjunk egy keresztet és ott kiemeljük óvatosan a paradicsom belsejét.

Oda töltjük vissza a medvehagymás túrókrémet.

Tálaláskor úgy helyezzük el, hogy a paradicsom, az a "tulipán" virága, míg az újhagyma zöld része, az a virág "szára" legyen.

Fotók: Marton Adrienn

Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!

Oldalak

Recept
Sztárok
Nem titok, hogy Katalin és Károly között különösen szoros kapcsolat és kötelék van, azt azonban csak kevesen tudják, hogy Katalin több alkalommal is segített apósának, hogy az uralkodó...
Fashion&Beauty
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. A szépségversenyben először vesz részt zsűritagként az egykori szépségkirálynő, Annoni Zita.
Lifestyle