Dr. Lénárt Anett - kézsebész, ortopéd traumatológus adjunktus

Bemutatkozás

A „mi leszel, ha nagy leszel” kérdésre először fodrász, majd könyvelő volt sokáig a válaszom, de 12 éves koromtól, egy akkor olvasott krimi főszereplőjének hatására, agysebésznek készültem. Élsportoló voltam, röplabdáztam, de agysebészeti karrierem egy esetleges sérülés miatt nem kockáztatva, sportgimnázium helyett egy kétnyelvű középiskolában érettségiztem.

A Semmelweis Egyetemen, a negyedik évben egy kézsebész doktornőhöz kerültem, mellette lettem a szakterület szerelmese. Hivatásom nagyon látványos, néha sorsfordító eredményekkel járó, nagy türelmet igénylő, finom, szép munkának tartom.

Szakmai pályafutásom

Tizenöt évet töltöttem baleseti sebészként első munkahelyemen, havi nyolc-tíz 24 órás ügyelettel. Szerettem a munkám, de egyre kevesebb lett az orvos, romlottak a körülmények, akadozott az ellátás és én nagyon elfáradtam. Egészségem és szakmaszeretetem is veszélybe került, ezért gyakorlatilag egyik napról a másikra váltottam. 2014. áprilisa óta a Honvédkórház Baleseti Sebészeti Osztályán dolgozom, adjunktusként, 2015. eleje óta pedig a magánszférában is dolgozom.

Miben segíthetek?

Mindkét intézményt szeretem, hiszen előbbiben, a traumatológiai osztályon élvezem, hogy a műtéteket és a rehabilitációt követően csaknem 100 százalékban visszanyerik funkcióikat a törött, zúzott, roncsolt végtagok, a siker pedig komoly ösztönző erő. A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben pedig élvezem a betegekre jutó több időt, a nyugodt és kulturált körülményeket. Egyre jobban értékelem, hogy rendelés közben csak a betegre koncentrálhatok.

Itt tudsz tanácsot kérni

BUDAPESTI MOZGÁSSZERVI MAGÁNRENDELŐ

Cím: 1133, Budapest Pannónia u. 70.

Telefon: +36-70-425-8591

E-mail: info@bmm.hu

Weboldal: bmm.hu vagy drlenartanett.bmm.hu

Eddig megjelent cikkek

A számítógépezés és az okostelefonozás káros hatásai a kezünkre
Egészség
Manapság a számítógépek és az okostelefonok világát éljük, a technológiai fejlődés pedig magával hozza a kezeink egyre...
A leggyakoribb kézsérülések – Mikor forduljak orvoshoz?
Egészség
Kisebb-nagyobb sérülések a kézen gyakran előfordulnak, nem mindegy azonban, hogy mit teszünk utána. Vannak olyan...
Csomók a tenyéren – komoly kézbetegségre figyelmeztetnek!
Egészség
A kéz és az ujjak épsége minden ember számára alapvető.  Mindennapi életünk során gyakorlatilag minden...
Éjszakai kézfájdalom és zsibbadás - Alattomos betegséget jelezhetnek
Egészség
Mindennapjaink során rengeteget használjuk kezeinket és bele sem gondolunk, hogy milyen terhelésnek tesszük ki...
Tönkreteheti a kezet a sokat számítógépezők betegsége - Ezek a tünetek
Egészség
Kezünk épsége alapvetőnek számít a hétköznapokban – de mi történik, ha egyszer csak ez megváltozik? A mindennapi dolgok...