Fashion&Beauty

Jennifer Lopez 50 árnyalata: senki nem kombinálja úgy ezt a színt, mint a popdíva

Tény, hogy Jennifer Lopezen minden jól mutat, ennek az árnyalatnak a sokféle variációja azonban mind közül a legjobban passzol a stílusához.

Pazar összeállítás

Jennifer Lopez mindig egyedien keveri a merész, valamint a kifinomult divatot, ráadásul nem fél kockázatot vállalni, és ha úgy tartja kedve, simán magára ölt egy kirívó, testre simuló kreációt, ami látványosan kiemeli nőies vonásait. Mostanában egyre többször teszi le a voksát a maffiafeleség-stílus mellett, ami zseniálisan passzol a karakteréhez, sőt úgy tűnik, hogy a monokróm öltözködés is a szívéhez nőtt – igaz, legutóbb viszont az jutott eszébe, hogy egy bizonyos szín árnyalataival játsszon kicsit, az eredmény pedig egészen magával ragadó lett. Az énekes-színésznő a „The Greatest Love Story Never Told” című dokumentumfilmjének Los Angeles-i vetítésére állította össze magának a szóban forgó szettet, amelynek minden eleméről ódákat lehetne zengeni. Galériánkban megmutatjuk, milyen istenien mutatott a divatdiktátor:

A „Can’t Get Enough” énekesnője jó ideje együttműködik a neves hollywoodi stylist-duóval, Mariel Haennnel és Rob Zangardival, akik pontosan tudják, milyen outfitek illenek a legjobban JLo-hoz.
Kattints a további képekért!

Jennifer Lopez ismét bebizonyította, hogy isteni érzéke van a divathoz: a popsztár egy, a grúz származású divattervező, David Koma által megálmodott szőrmekabátban pompázott a minap, az összkép pedig egyszerűen szenzációs volt.

Leadfotó: Tomas Herold/Getty Images for Apple Music

Forrás: Harper's Bazaar

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
Milliókat ejt ámulatba a nő videó-sorozata. Ez tényleg krimibe illő.
Lifestyle
Ha meghalljuk a zsíros étel kifejezést, legtöbbünknek valószínűleg az egészségtelen gyorsételek jutnak eszébe. Az igazság viszont az, hogy rengeteg olyan zsíros, olajos étel van, amelyekre a...
Sztárok
Jane Austen legendás regényíró munkásságáért egy egész világ rajong, akad viszont néhány különösen érdekes részlet az életében, mely még a legnagyobb rajongókat is megdöbbentheti.