Fashion&Beauty

Ez a ragyogó körömtrend a legnagyobb divat most - lehetetlen levenni róla a szemünket!

A krómozott körmök népszerűsége az egész év során töretlennek bizonyult, idén ősszel viszont új szintre lépett szépségük, ugyanis gyönyörű, meleg színekbe burkolják a leghűvösebb napokat is.

A meleg színek uralkodnak

A króm körömtrend a „mázas fánk” manikűrökkel vette kezdetét, amelyek aztán egy megállíthatatlan lavinát indítottak a krómporos díszítéseket illetően. A króm körömtrend legnagyobb előnye, hogy nem szükséges bármiféle mintával, díszítőelemmel feldobnunk körmeinket, már önmagukban is nagyon különleges és gyönyörű látványt nyújtanak. A rózsaszín árnyalatokban tündöklő „mázas fánk” trend után az ezüst színek törtek óriási népszerűségre, úgy tűnik viszont, hogy az idei ősz krómporos manikűrjeit inkább a meleg árnyalatok uralják. Nézd meg a galériát, mutatjuk a legszebbeket!

Rózsaarany krómozás A rózsaarany finoman ötvözi a romantikát és a fényűző eleganciát, így varázslatosan kiegészíti az őszi paletta meleg tónusait. Amellett, hogy egy ilyen manikűr tükrözi a szezon hangulatát, egyúttal egy kis luxus hatást és nőies bájt is hozzáad az őszi megjelenéshez.
Kattints a további képekért!

Többé nem kell amiatt aggódnod, hogy túl hamar lepattogzik a lakk a körmödről: a hosszan tartó manikűr titka csupán egyetlen lépésben rejlik.

Leadfotó: Pexels, forrás: byrdie.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.