Fashion&Beauty

5 trendi bob frizura, ami kifejezetten a szőkéknek áll a legjobban

A 2024-es év legnagyobb hajtrendje a bob frizura, amelynek számtalan változata rendkívül nőies és stílusos megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Ami a divatos hajszíneket illeti, ha már letettük voksunkat a rövidebb vágás mellett, nem árt tudni, hogy vannak olyan fazonok, amelyek kifejezetten a szőke hajúaknak állnak a legjobban.

Szőkéknek áll a világ!

A hírességek fodrásza, Rachel Bodt szerint mindenki számára létezik egy tökéletes bob frizura, egyszerűen csak meg kell találnod, hogy melyik hosszúság - a rövidebb francia bob, az aszimmetrikus bob vagy a hosszabb bob - passzol a legjobban az arcformádhoz. „Általában az ovális arcformák jól mutatnak egy klasszikus bob frizurával, de egy négyzet alakú arcformához rövidebb bob is passzol, míg egy kerek arcformához a hosszabb bob frizura az ideális, a színek tekintetében pedig olyan áranyalatot érdemes választani, amelyek harmonizálnak a bőrszíneddel.” - mondja a sztárfodrász. De melyek azok a fazonok, amelyek kifejezetten a szőke hajú nőknek állnak jól? Kattints a galériára és kiderül!

1. Laza hullámos bob Ciara aszimmetrikus bobja a 2021-es BET díjátadóról teljesen lenyűgözött minket. A fodrász szerint ez a modern stílus az egységes, és feltűnően szőke árnyalatnak köszönhető, amit a legegyszerűbben egy sima, tengeri sós hajformázó spray-vel érhetsz el.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Instyle.com

Ha sokakhoz hasonlóan az elmúlt évben te is valamilyen bob hajvágást választottál, talán jól jöhet számodra némi inspiráció a formázását illetően!

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha meglátod az eredményt, többet biztosan nem hagyod ki ezt a trükköt a mosogatási rutinodból!
Lifestyle
Home&Design