Fashion&Beauty

Selena Gomez manikűrje igazi Jolly Joker: már rohanunk is a körmöshöz

Ha divatról van szó, mindig van mit ellesni Selena Gomeztől, ráadásul az énekesnőnek az öltözködés mellett a szépségápoláshoz is jó érzéke van, így a manikűrje is mindig kifogástalan.

Csodás lett a végeredmény

Ahogyan a divatiparban, úgy a manikűrök terén is minden szezon másfajta inspirációkkal tud szolgálni a megújulásra vágyó nők számára. Például az őszi-téli időszakban gyakran láthatunk sötétebb árnyalatokat, melyek vidámságot csempésznek a szürke, borongós hétköznapokba, míg tavasszal és nyáron a könnyedebb, élénkebb színeké a főszerep. Az egyik évszakban a minimalista vonalak és az egyszínű körömlakkok hódítanak, míg a következőben már a merész minták, valamint díszítések kerülnek előtérbe, azt azonban kijelenthetjük, hogy van egy olyan időtálló, klasszikus árnyalat, ami sosem megy ki a divatból – emellett tette le a voksát nemrég Selena Gomez is, ezzel pedig egyből megadta számunkra az ihletet arra vonatkozóan, milyen manikűrt kérjünk legközelebb a körmösünktől. Galériánkban megmutatjuk:

Ha vörös szőnyeges eseményről van szó, Selena Gomez az utóbbi időben egyre inkább a nőies stílust helyezi előtérbe, ám a mindennapok során a tőle megszokott módon még mindig a minimalista vonalat preferálja.
Kattints a további képekért!

A 31 éves Selena Gomez nem titkolja, hogy bizony ő is adott már egy esélyt szépészeti beavatkozásoknak, az Instagramon egyik rajongója megjegyzésére válaszolva jegyezte meg, hogy ő is kipróbálta egy megosztó kezelést.

Leadfotó: Monica Schipper/FilmMagic/Getty Images

Forrás: BYRDIE

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.
Sztárok
A Szex és New York sorozat sokunk nagy kedvence, ha viszont meghallod Sarah Jessica Parker döbbenetes elmélet, teljesen más szemmel nézed majd ezentúl az epizódokat.
Lifestyle
Ha régi házat veszel, amit szeretnél felújítani, akkor olykor számíthatsz néhány meglepetésre. A pár persze már azon gondolkozik, hogy mit kezdjenek vele.