Fashion&Beauty

Selena Gomez manikűrje igazi Jolly Joker: már rohanunk is a körmöshöz

Ha divatról van szó, mindig van mit ellesni Selena Gomeztől, ráadásul az énekesnőnek az öltözködés mellett a szépségápoláshoz is jó érzéke van, így a manikűrje is mindig kifogástalan.

Csodás lett a végeredmény

Ahogyan a divatiparban, úgy a manikűrök terén is minden szezon másfajta inspirációkkal tud szolgálni a megújulásra vágyó nők számára. Például az őszi-téli időszakban gyakran láthatunk sötétebb árnyalatokat, melyek vidámságot csempésznek a szürke, borongós hétköznapokba, míg tavasszal és nyáron a könnyedebb, élénkebb színeké a főszerep. Az egyik évszakban a minimalista vonalak és az egyszínű körömlakkok hódítanak, míg a következőben már a merész minták, valamint díszítések kerülnek előtérbe, azt azonban kijelenthetjük, hogy van egy olyan időtálló, klasszikus árnyalat, ami sosem megy ki a divatból – emellett tette le a voksát nemrég Selena Gomez is, ezzel pedig egyből megadta számunkra az ihletet arra vonatkozóan, milyen manikűrt kérjünk legközelebb a körmösünktől. Galériánkban megmutatjuk:

Ha vörös szőnyeges eseményről van szó, Selena Gomez az utóbbi időben egyre inkább a nőies stílust helyezi előtérbe, ám a mindennapok során a tőle megszokott módon még mindig a minimalista vonalat preferálja.
Kattints a további képekért!

A 31 éves Selena Gomez nem titkolja, hogy bizony ő is adott már egy esélyt szépészeti beavatkozásoknak, az Instagramon egyik rajongója megjegyzésére válaszolva jegyezte meg, hogy ő is kipróbálta egy megosztó kezelést.

Leadfotó: Monica Schipper/FilmMagic/Getty Images

Forrás: BYRDIE

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.