Fashion&Beauty

5 trendi bob frizura, ami kifejezetten a szőkéknek áll a legjobban

A 2024-es év legnagyobb hajtrendje a bob frizura, amelynek számtalan változata rendkívül nőies és stílusos megjelenést kölcsönöz a viselőjének. Ami a divatos hajszíneket illeti, ha már letettük voksunkat a rövidebb vágás mellett, nem árt tudni, hogy vannak olyan fazonok, amelyek kifejezetten a szőke hajúaknak állnak a legjobban.

Szőkéknek áll a világ!

A hírességek fodrásza, Rachel Bodt szerint mindenki számára létezik egy tökéletes bob frizura, egyszerűen csak meg kell találnod, hogy melyik hosszúság - a rövidebb francia bob, az aszimmetrikus bob vagy a hosszabb bob - passzol a legjobban az arcformádhoz. „Általában az ovális arcformák jól mutatnak egy klasszikus bob frizurával, de egy négyzet alakú arcformához rövidebb bob is passzol, míg egy kerek arcformához a hosszabb bob frizura az ideális, a színek tekintetében pedig olyan áranyalatot érdemes választani, amelyek harmonizálnak a bőrszíneddel.” - mondja a sztárfodrász. De melyek azok a fazonok, amelyek kifejezetten a szőke hajú nőknek állnak jól? Kattints a galériára és kiderül!

1. Laza hullámos bob Ciara aszimmetrikus bobja a 2021-es BET díjátadóról teljesen lenyűgözött minket. A fodrász szerint ez a modern stílus az egységes, és feltűnően szőke árnyalatnak köszönhető, amit a legegyszerűbben egy sima, tengeri sós hajformázó spray-vel érhetsz el.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Instyle.com

Ha sokakhoz hasonlóan az elmúlt évben te is valamilyen bob hajvágást választottál, talán jól jöhet számodra némi inspiráció a formázását illetően!

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.