Sztárok

Fény derült Sarolta titkos hobbijára, amit néhai dédnagymamájától örökölt: a családban egyedül a hercegnő rajong ezért

Sarolta hercegnőnek van egy titkos hobbija, amiben ráadásul nagyon ügyes, de csak egyedül tudja űzni, ugyanis ma már a rokonságból rajta kívül senkit nem hoz lázba ez a tevékenység.

II. Erzsébet is szerette ezt csinálni

Köztudott, hogy a brit királyi család legtöbb tagja aktív életmódot folytat, ez pedig különösen igaz Katalin hercegnére és Vilmos hercegre, akik többféle sportágban is jeleskednek. A testmozgás iránti szeretetet gyermekeiknek is sikerült átadniuk, akik már most, ilyen fiatalon is többszörösen bebizonyították, hogy mennyi tehetség rejlik bennünk. A kis Sarolta például nagyon ügyes a teniszben, a táncban és az atlétikában, de van még egy tevékenység, amit bármikor szívesen űz – a legtöbben pedig nem is gondolnák, mi is ez pontosan. Galériánkban eláruljuk, mi a walesi hercegi pár kislányának egyik kedvenc hobbija:

Ha sportról van szó, Katalin hercegné és Vilmos herceg csemetéi nem ismernek lehetetlent: bármilyen mozgásformát szívesen kipróbálnak, sokszor pedig szüleik is csatlakoznak hozzájuk.
Kattints a további képekért!

Katalin hercegné és Vilmos herceg lányát, Saroltát külön becenéven szólítják a társai, valamint a tanárai az általános iskolában.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Manapság már szinte minden háztartásban megtalálható a kompakt légkeveréses sütő, sokan azonban elkövetnek vele egy komoly hibát, amely az egészségre is káros lehet.
Sztárok
Károly egykori asszisztense szerint Nagy-Britannia egykori leggyűlöltebb nőjéből nemcsak hogy királyné lett, de még egy olyan dologra is sikerült szert tennie az utóbbi időben, amiről azt gondolta,...
Lifestyle
Az Oroszlán izgalmas híreket hall egy női ismerősétől. Napi horoszkóp!