Sztárok

Tom Holland végre tiszta vizet öntött a pohárba: elárulta, tényleg szakítottak-e Zendayával

A Marvel Pókember-filmjeinek sztárját az utcán állította meg egy paparazzo, hogy választ kaphasson a kérdésre, mely az utóbbi időben egyre élénkebben foglalkoztatja a sztárpár rajongóit.

Furcsa húzással indította 2024-et

Mindenkit meglepett a 27 éves amerikai énekes-színésznő, Zendaya, amikor az új esztendő alkalmából úgy határozott, tiszta lappal indít, és mindenkit (!) kikövetett az Instagramon. A könyörtelen tisztogatást még a világsztár szerelme, Tom Holland filmszínész sem úszta meg. Talán ez a nem épp elhanyagolható tény is közrejátszott abban, hogy az utóbbi időben ismét Zendaya és Holland állítólagos szakításától hangos a nemzetközi bulvársajtó. Most végre kiderült, igazak-e a rajongók lelki békéjét alaposan megrendítő hírek.

A TMZ írta meg, hogy Holland épp egy barátjával sétálgatott Los Angelesben, amikor egy lesifotós odasietett hozzájuk, hogy az állítólagos szakításról faggassa az MCU Pókember-trilógiájának főszereplőjét.
Kattints a további képekért!

Skai Jackson a Disney egyik legnagyobb reménysége és üdvöskéje volt, akit mindenki imádott a Jessie című vígjátékban. Nos, legutóbb még kislányként láthatta őt a világ, mára azonban már felnőtt nő, aki gyönyörűbb, mint valaha.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Nem mindenki rajong a testmozgásért, és valószínűleg már hallottál másokat viccelődni azzal, hogy allergiásak az edzésre. Pedig ez nem vicc, az edzésallergia tényleg létezik és igen komoly...
Fashion&Beauty
Ha az a célod, hogy feldobd a nyári outfiteket, de nem kifejezetten rajongsz a ruhák vagy szoknyák iránt, ne aggódj, mert a nadrágok épp olyan jól illenek a forró nyári hónapokhoz, mint a könnyed...
Lifestyle
A Skorpió szerelmi életében döbbenetes fordulat várható! Napi horoszkóp!