Liptai Claudia férje karácsonyi receptes trükkről rántotta le a leplet, amiről neked is tudnod kell

Liptai Claudia már nagyon profi ebben a dologban, és azt akarja, hogy másoknak is sikerüljön.

Hogyan nem reped ki a bejgli?

A bejglit gyakorlatilag már összekötöttük a karácsonnyal Magyarországon, de akad olyan, aki húsvétkor is szokott készíteni, annyira imádja. A lényeg, hogy ez a klasszikus sütemény alaposan meg tudja adni az ünnepi hangulatot.

A bejgli tölteléke lehet dió vagy mák, de sokan el szoktak merészkedni már az extrémebb irányba is. Akik nem édesszájúak, azok a húsos bejglit is be szokták vállalni.

A bejgli eredetileg Szilézia vidékéről származik és ez a sziléziai kalácsfajta a 14. század óta ismert Európában. Az elmaradhatatlan karácsonyi sütemény neve német eredetű és eredeti hajlított, patkó alakú formájából ered.

Minden családnak megvan a technikája, hogy kell jól megcsinálni a bejglit, de most Liptai Claudia férje is ad néhány tippet, amit a galériánkban olvashattok.

A Retro rádióban Bochkor Gáborék a bejglivel foglalkoztak a karácsony közeledte miatt. Liptai Claudia férjét, Pataki Ádámot kérdezték meg arról, mi a tökéletes trükk, hogy ne szakadjon ki a klasszikus sütemény.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: RTL

Oldalak

Lifestyle
Nem vagy benne biztos, milyen zöldségekre és gyümölcsökre érdemes hangsúlyt helyezned májusban? Akkor olvass tovább, mutatjuk, mi kerüljön feltétlenül a kosaradba ebben a hónapban.
Home&Design
A trendek jönnek-mennek, de néhány stílus tényleg örök, így ha hosszú távra tervezel, mindenképp ezek közül válassz!
Fashion&Beauty
A manikűrök világában a különféle mintáknak csak a képzelet szabhat határt, ezúttal viszont úgy tűnik, egy letisztult, klasszikus minta kerül ismét a középpontba.