Fashion&Beauty

Egész alakos bikinis fotón mutatta meg kockás hasát a 45 éves Demcsák Zsuzsa: Mindenki odáig van az alakjáért

Demcsák Zsuzsa testét nem győzik dicsérni a követői, ami nem véletlen, hiszen 45 évesen is irigylésre méltó alakkal rendelkezik.

Tesz is érte

Természetesen Demcsák Zsuzsának sem hullott az ölébe a tökéletes test, aktívan tesz érte, rengeteget sportol és egészségesen étkezik, a kommentelők hamar el is kezdték faggatni, hogy pontosan mi a titka, érdeklődtek az étkezési és mozgási szokásairól is.

Demcsák Zsuzsa posztja két fotóból áll, egy egy évvel ezelőtti és egy mostani bikinis, egész alakos képből. Elmondása szerint a két fotó között mindössze a beállítás és a helyszín a különbség.
Kattints a további képekért!

Forrás: Instagram Fotó: TV2

Oldalak

Fashion&Beauty
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.