Sztárok

Vége Harry és Meghan házasságának? Ép ésszel felfoghatatlan, mit művel a sussexi herceg a felesége háta mögött

Egyre több jel utal arra, hogy hullámvölgybe került a hercegi pár házassága. A 38 éves Harry körül ráadásul sokasodnak a döbbenetes titkok.

Vihar a Paradicsomban?

Mostanában egyre többször olvashatjuk, hogy súlyos válságba került Harry sussexi herceg és felesége, Meghan Markle házassága. Először 2022 végén röppent fel a pletyka, miszerint Markle titokban a saját testőrével csalja Harry-t, de a napokban ismét hatalmas vihart kavart ez az érdekes teória. Legalább ennyire furcsa, hogy Harryék május derekán ünnepelték ötödik házassági évfordulójukat, de a jeles alkalomról - szokásuktól eltérően - semmilyen formában nem emlékeztek meg a közösségi médiában. Csak olaj a tűzre, hogy a közelmúltban hihetetlen titok derült ki Harryről: ha tényleg ezt műveli a felesége háta mögött, akkor küszöbön a válás. Lapozz, minden hercegi titkot felfedünk a galériában!

Ha minden igaz, Károly király kisebbik fiának van egy titkos élete is: Meghan háta mögött a herceg állandó bérlője egy luxushotel egyik fényűző lakosztályának - szellőztette meg a The Sun. És ez még korántsem minden!
Kattints a további képekért!

Mégsem olyan idillikus a házasságuk, mint amilyennek azt a bulvárlapok lefestik?

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Austin Swift nem pusztán az énekesnő öccse, hanem az egyik „legjobb haverja” is, sőt, akár akár az ikertestvére is lehetne, akkora a hasonlóság közöttük! Olyan kapcsolat van kettejük között, amit...
Lifestyle
Az alvás és az egészség kapcsolata rendkívül bonyolult, egy új tanulmány viszont rávilágított arra, hogy alvási mintázatunk bizony nagyobb hatással lehet általános jólétünkre, mint azt valaha is...
Egészség
Ha te is gyakran érzel kellemetlen ízt a szádban, az akár egy komoly betegségre is utalhat, nem csupán a rossz szájhigiéniára.