Lifestyle

Ez a 3 csillagjegy bánik a legrosszabbul a pénzzel, szabályosan folyik ki a kezük közül: Rendesen meggyűlik a bajuk az anyagiakkal

Vannak csillagjegyek, akik híresen jól kezelik a pénzügyeiket, ilyen például a Bak, azonban vannak, akik kevésbé boldogulnak az élet ezen részével.

Tanulható, de a csillagjegyed közrejátszik

Nem mindenki tud jól gazdálkodni a pénzével. Míg egyeseknek nem okoz gondot a spórolás vagy egy megtakarítás létrehozása, mások egy új pár cipőre költik a fél fizetésüket, amint az megérkezik a számlájukra. Nyilvánvaló, hogy bizonyos tényezők, például a neveltetés és a fegyelem is szerepet játszanak. De van egy dolog, amit talán még nem vettél figyelembe: a csillagjegyedet. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik csillagjegy bánik a legrosszabbul a pénzzel, a kissé takaréktalanoktól a leggondatlanabb tékozlóig.

Halak Az érzelmes és szeszélyes Halak a legrosszabb csillagjegy a pénzügyekben. A Halak hajlamosak a pénzkeresésről álmodozni ahelyett, hogy ténylegesen pénzt keresnének. Bár művészi tehetségüknek utat kellene teremtenie a profithoz, a Halak alábecsülik az értéküket. A Halak gyakran alulfizetettek, és hajlamosak arra, hogy hagyják elúszni a lehetőségeket. A jó oldalról Shereen Campbell, asztrológus és a My Little Magic Shop alapítója megjegyzi, hogy ez a jegy különösen jó abban, hogy szükség esetén pénzt manifesztáljon. "Csak a megtartása okoz nekik gondot" - mondja. "Kevésbé hajlamosak előre tervezni, hacsak nincs Bak vagy Bika a horoszkópjukban".
Kattints a további képekért!

Forrás: Bestlifeonline Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Mióta kiderült, hogy rákkal kezelik, III. Károly tudatosan kerüli a nyilvánosságot. Most viszont jön a nagy visszatérés, amiben titkon mindenki reménykedett.
Utazás
Mutatjuk, milyen időjárás vár ránk április utolsó, illetve május első napjaiban.
Lifestyle
A fogyókúrák és diéták világa mindig is kihívást jelentett azoknak, akik egészségesen szeretnének élni és testsúlyukat kontrollálni. Egy friss kutatás azonban érdekes perspektívát kínál a reggeli...