Fashion&Beauty

Demi Lovato új rocksztár-frizurája a legmenőbb dolog a világon

Demi Lovato viszonylag gyakran változtat megjelenésén, szinte mindenféle frizurával láthattuk már. Nemrégiben ismét kipróbált egy új stílust, és azt kell, hogy mondjuk, tökéletes állt az énekesnőnek.

Igazi rocksztár-frizurával debütált

A hétvégén Demi Lovato bemutatta az új haját, amitől hátast dobtak a rajongók (és persze mi is). Mint tudjuk, a retró dolgok jönnek vissza a divatba, és ez nemcsak az öltözködésre igaz, hanem természetesen a frizuratrendekre is. Pont egy ilyen stílust próbált most ki az énekesnő, ami nem más, mint a shag frizura. Ez egy réteges vágás, ami általában frufrut tartalmaz, tépett és a hossza az igény szerint változhat. Legtöbbször enyhén göndör tincsek alkotják ezt a frizurát. Demi Lovato a hétvégén egy koncerten debütált ezzel a lookkal, és azt kell, hogy mondjuk: istenien állt neki.

Mutatjuk is:

Demi Lovato már rengeteg frizurát bevállalt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Egészség
Prágai sonkát rendeltünk a Tescótól, aminek 92 százaléka sertéscomb, ami jól hangzik, de tartósítószerként mi benne az a nátrium-nitrit? Lássuk, hogy valóban tartanunk kell-e tőle!
Egészség
Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy...
Lifestyle
Úgy érzed, hogy a pénzed, az ékszereid és egyéb, apró értéktárgyaid nincsenek biztonságban az otthonodban, mert a betörők bármikor rábukkanhatnak? Cikkünkben most 5 olyan rejtekhelyet mutatunk, amit...