Újra divatosak a harangsapkák - nem tudunk betelni ezzel a trenddel

Megtaláltuk az idei nyár legjobb kiegészítőjét: a bohókás harangsapkák nemcsak trendik, hanem nagyon praktikusak is, mert még a legnagyobb kánikulában is enyhülést hoznak a számunkra. Szerencsére fantasztikus színekben és mintákban kaphatók itthon, mutatjuk a legjobb darabokat!

A bohókás harangsapkák trendik és praktikusak is

Az idei sapkadivat tele van trendi darabokkal: a halászsapkák egészen pontosan már február óta megtalálhatók a divatüzletek polcain, de a csodálatos nyári kalapokat és a most következő harangsapkákat csak nemrég kezdték el árusítani az üzletek. A harangsapkák - ahogyan a nevük is jelzi - oldalról úgy néznek ki, mint egy édes kis harang, tehát kicsit más formájuk van, mint a halászsapkáknak.

Ezek a bohókás és játékos fazonú darabok azonban hihetetlenül praktikusak, mert jól szellőző természetes anyagokból (papírból, szalmából és raffiából), nem poliészterből és műanyagból készülnek; emiatt pedig még a legnagyobb kánikulában is enyhülést hoznak a számunkra. Mi teljesen odáig vagyunk ezért a trendért - annál is inkább, mert fantasztikus színekben és mintákban kaphatók! Mutatjuk is a legjobb darabokat a lenti képgalériánkban!

Az idei nyár legmenőbb sapkái, a harangsapkák, melyek most szuper színekben és mintákban kaphatók: léteznek horgolt anyagból készült darabok, ahogyan papírból és szalmából font verziók is, melyek menő mintákban és rikító színekben csillognak-villognak. Azt ajánljuk, hogy olyan színben válassz belőle, mely árnyalataiban megy a fürdőruháidhoz és a kedvenc nyári darabjaidhoz, mert akkor mindig fel tudod őket venni! Egy sötétkék vagy egy pinkes árnyalatú sapka például a hidegebb árnyalatú ruhákhoz megy jobban, míg a piroshoz és narancssárgához hasonló színek a meleg tónusú darabokhoz passzolnak. Ha nem akarsz választani, akkor nézz ki egy fehér vagy egy természetes bézs színű darabot, amit bármihez fel tudsz majd venni!

A hazai kínálat legjobb harangsapkáit a lenti képgalériánkra kattintva tudjátok megtekinteni!

Reserved Fonott kalap 7995 Ft
Kattints a további képekért!

Az idei év legszebb trendje kétségtelenül az apróvirágos vintage minta, ami ebben a szezonban igen népszerű. Mesés nyári ruhákat, gyönyörű kis felsőket és pörgős szoknyákat is találtunk ebben a kedves kis mintában, melyeket a képgalériánkban tekinthettek meg!

Leadfotó, fotó: Mohito

Oldalak