Fashion&Beauty

Demi Lovato új rocksztár-frizurája a legmenőbb dolog a világon

Demi Lovato viszonylag gyakran változtat megjelenésén, szinte mindenféle frizurával láthattuk már. Nemrégiben ismét kipróbált egy új stílust, és azt kell, hogy mondjuk, tökéletes állt az énekesnőnek.

Igazi rocksztár-frizurával debütált

A hétvégén Demi Lovato bemutatta az új haját, amitől hátast dobtak a rajongók (és persze mi is). Mint tudjuk, a retró dolgok jönnek vissza a divatba, és ez nemcsak az öltözködésre igaz, hanem természetesen a frizuratrendekre is. Pont egy ilyen stílust próbált most ki az énekesnő, ami nem más, mint a shag frizura. Ez egy réteges vágás, ami általában frufrut tartalmaz, tépett és a hossza az igény szerint változhat. Legtöbbször enyhén göndör tincsek alkotják ezt a frizurát. Demi Lovato a hétvégén egy koncerten debütált ezzel a lookkal, és azt kell, hogy mondjuk: istenien állt neki.

Mutatjuk is:

Demi Lovato már rengeteg frizurát bevállalt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Getty images

Oldalak

Fashion&Beauty
Lifestyle
A zuhanyzás befejeztével a lefolyónál éktelenkedő hajcsomót megpillantani sosem kellemes élmény. Sőt, olykor akár egészen stresszes felfedezés is lehet, milyen sok hajszál hullott ki egyetlen...
Lifestyle
Romantikus kapcsolataink életünk meghatározó részét képezik, mint ahogy munkahelyünk is, hiszen napjaink felét itt töltjük. Nem csoda hát, ha ez a kettő néha egybeforr egy-egy különös álmon keresztül...
Sztárok
Színfalak mögötti élményeiről számolt be a Playboy fotósa, aki többek között Pamela Andersonnal, Kim Kardashiannal és Demi Moore színésznővel is együtt dolgozott.