Ryan Goslingnak még a platinaszőke haj is jól áll – Így fest most a szívdöglesztő színész

Ryan Gosling megmutatta, hogy fest majd Ken babaként a 2023-as Barbie-filmben.

Minden bizonnyal megkapjuk álmaink Ken babáját

Ryan Gosling úgy tűnik valóban a tökéletes „Ken baba” Greta Gerwig Barbie-filmje számára, a színész ugyanis nemrég napvilágra került fotóján képvisel mindent platinaszőke hajával, amit Ken. A színész rózsaszín fal előtt, farmer szettben pózolva még alsónadrágját is kivillantotta a tőle már megszokott „photoshoppolt” felsőteste mellett.

A színész párja a filmben egyébként szintén a tökéletes Barbie-nak ígérkezik, ugyanis Margot Robbie alakítja majd Ken szerelmét a 2023-as Barbie-filmben.

Hazánk nemzeti csapata, a magyar labdarúgó-válogatott óriási hírnevet szerzett magának az elmúlt hetekben hihetetlen teljesítménye miatt, galériánkban most összeszedtük, kik állnak a siker mögött – talán nem is gondolnád, de a mez alatt igazán jóképű férfiak rejtőznek!

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Home&Design
Bár olykor bonyolultnak tűnhetnek, bizony érdemes figyelemmel kísérni az újabbnál újabb belsőépítészeti trendeket, olykor ugyanis elképesztően zseni megoldásokra bukkanhatunk, amelyek segítségével...
Lifestyle
Sosincs túl késő leszokni a dohányzásról, ezt egy nemrégiben végzett kutatás is alátámasztja, mely szerint a dohányzás későbbi életkorban való elhagyása is évekkel megtoldhatja várható...
Fashion&Beauty
Olykor mindannyian szeretnénk luxushatást keltő ruhákban lépni az utcára. Mutatjuk, hogyan érheted el ezt anélkül, hogy a pénztárcád látná kárát!