Sztárok

Titokban apa lett a hollywoodi botrányhős, aki korábban állítólag gyermeke anyját is bántalmazta

Lesifotók tanúsága szerint megszületett Shia LaBeouf és Mia Goth első gyermeke. A sztárpáros ugyan 2018-ban elvált, ráadásul azt is beszélték, hogy a színész korábban bántalmazta párját, most mégis együtt alapítottak családot.

Megszületett Shia LaBeouf első gyermeke

Mia Goth brit színésznő és modell élete első forgatásán, a neves rendező Lars von Trier 2012-es filmjének, a Nimfomániás felvételei közben ismerte meg Shia LaBeouföt, akivel 2016-ban házasodtak össze, azonban két évvel később hivatalosan is kimondták a válásukat. Az amerikai színésznek a szakítás után több viharos kapcsolata is volt, többek között FKA Twigs angol énekesnővel, aki azzal gyanúsítja a korábban a rendőrséggel többször összetűzésbe kerülő, alkoholizmussal küzdő balhés színészt, hogy szexuálisan zaklatta, valamint érzelmileg és fizikailag is bántalmazta őt. A nő abúzus miatt beperelte ex-partnerét, akinek későbbi barátnője, a színésznő Margaret Qualley tavaly januári szakításuk után úgy nyilatkozott: elhiszi az FKA Twigs által felhozott vádakat. Sokan a mai napig nem értik, hogy Mia miért fogadta vissza az exét, aki korábban őt is bántalmazta, bár a színésznő nem tett feljelentést. LaBeouf természetesen minden ellene felhozott vádat tagad, bár beismerte, hogy alkoholizmusa miatti viselkedésére nincs bocsánat.

Pár hete aztán a lesifotósok lebuktatták a színészpárost, januárban ugyanis sikerült lencsevégre kapni a terhespocakos Miát, így kiderült, hogy első gyermeküket várják. Arról, hogy pontosan mikor jöttek újra össze a volt házasok, nincsenek biztos információk, ahogyan a babáról sem beszéltek soha nyilvánosan. A hirado.hu azonban most kiszúrta, hogy a párost babakocsit tologatva fotózták le, vagyis idő közben megérkezett a kis trónörökös. Egyelőre nem tudni sokat a gyermekről, így sem a neme, sem a neve nem ismert.

Ma még mindig csupán 43 éves lenne Heath Ledger, aki tragikus hirtelenséggel vesztette életét 2008-ban. A mai napig gyászolja a családja, a rajongói, no meg a barátai is, akik közül az egyik felidézte, hogyan teltek a színész utolsó hetei.

Leadfotó: Anthony Harvey/Getty Images for BFI

Oldalak

Sztárok
Utazás
Földrajzi képrejtvény-sorozatunk következő felvonásában magunk mögött hagyjuk Európát, és célba veszünk egy távoli földrészt! Tarts velünk!
Lifestyle
Ez az ártatlannak tűnő üzenet órákig tartó szorongási hullámot idézhet elő. Íme, miért.
Lifestyle
Szinte minden háztartásban található muffin sütőforma, a legtöbben azonban nem tudják, milyen sokféle felhasználási módja van.