Sztárok

Jim Carrey keményen beszólt Will Smithnek, amiért a világsztár pofozkodott az Oscar-gálán

A gumiarcú hollywoodi komikust egy reggeli műsorban faggatták a pár nappal ezelőtti Oscar-díjátadó legbotrányosabb - és egyben legemlékezetesebb - momentumáról, Carrey pedig nem rejtette véka alá a véleményét.

Pofonnal "jutalmazta" az ízetlen tréfát

A közvélemény még most sem ocsúdott fel a sokkból, melyet Will Smith meglepetésszerű magánakciója okozott a 2022-es Oscar-gálán. Az 53 éves - és az ünnepségen egyébként a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjjal jutalmazott - színész zokon vette, amikor a népszerű komikus, Chris Rock a felesége, Jada Pinkett-Smith betegségén viccelődött, így hát felment a színpadra, és egy pofonnal próbálta meg önmérsékletre inteni kollégáját. A Bad Boys- és a Men in Black-filmek sztárja akár fél év börtönnel - és százezer dolláros pénzbüntetéssel - is sújtható, amennyiben az 57 éves Rock úgy döntene, hogy feljelentést tesz. A híresség mindeddig nem utalt arra, hogy ilyesmire készülne, ráadásul Smith kedden bocsánatot is kért tőle a közösségi médián keresztül.

Will Smith felesége, Jada - akit a magyar nézők legutoljára a Mátrix negyedik részében láthattak 2021 decemberében - egy alopecia nevű autoimmun betegségben szenved, ami intenzív hajhullást okoz. Chris Rock a világhírű színésznő kopaszságán élcelődött - a színpadon azt mondta, várja a G.I. Jane második részét, arra célozva, hogy a Ridley Scott által rendezett filmben Demi Moore tarkopaszon bukkant fel -, s az első pillanatokban még maga Will Smith is jót derült a nem túl ízesre sikeredett poénon, de amikor látta felesége reakcióját, elöntötte a düh. Sem Hollywood, sem az Oscar szervezői nem örültek az esetnek, és most az Álomgyár egyik legnagyobb kortárs nevettetője, Jim Carrey is kifejtette a véleményét a pofozkodásról.

Fotó: 123rf

Lapozz, tudd meg, mit mondott Carrey!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Az amerikai modell és színésznő, Brooke Shields a nyolcvanas években volt igazán a csúcson, de a Netflix ismét visszatette őt a térképre. Most az ő főszereplésével készült alkotás tarol.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...
Sztárok
A színésznő alakja egyszerűen még mindig bámulatos, kék ruhája pedig úgy simult az idomaira, mintha egyenesen ráöntötték volna. Egy biztos: őt irigyli most minden nő.