Lifestyle

DNS-tesztet vett családjának a nő, hátborzongató titokra derített fényt az eredmény

A családanya azt remélte, nagyszerű mókának néznek elébe, az ötlet azonban visszafelé sült el: a teszt végül olyasmire világított rá, ami az egész famíliát sokkolta.

Pazar mókára számítottak, hatalmasat koppantak

Amikor Donna és Vanner Johnson egy hirtelen ötlettől vezérelve DNS-teszttel lepték meg magukat, semmiféle váratlan vagy kellemetlen következményre nem számítottak. A Daily Record cikke szerint a házaspár, akiknek kapcsolatát addig megértés és szeretet jellemezte, csupán arra volt kíváncsi, milyen gyökerekkel rendelkeznek, milyen felmenőktől származnak, kicsodák is valójában. Azaz az élet legnagyobb, legfajsúlyosabb kérdéseivel akartak foglalkozni, meg persze - ha már így alakult - izgalmas, szórakoztató perceket is szerezni maguknak. Nos, az utóbbi cél végül nem teljesült, viszont a DNS-teszt eredménye jóformán az egész családot szétzilálta: közös életük soha többé nem csordogálhat majd a megszokott mederben.

A gyanútlan házaspár a DNS-teszt révén arról értesült, hogy 12 éves gyermeküknek valójában nem is Vanner a biológiai édesapja. A srác egyébként mesterséges megtermékenyítéssel fogant: minden jel arra mutatott, hogy Donna petesejtjét egy idegen férfi spermiuma termékenyítette meg.

Az ABC4.com arról faggatta a megdöbbent házaspárt, hogyan forgatta fel életüket a szívszorító hír.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A pizza az az étel, ami a világ minden táján hódít, és kevés olyan ember van, aki ne fogyasztaná szívesen – sajnos azonban mivel nem kedvez túlzottan a diétának, a legtöbb fogyókúrázó kiiktatja az...
Lifestyle
Valószínűleg neked is van épp otthon abból az élelmiszerből egy kevés, amit ha a vágott virágok közé teszel a vázában lévő vízbe, akár több héten át is élvezheted a gyönyörű anyák napi növények...
Egészség
Ha te sem szeretnéd idő előtt elveszíteni szellemi frissességedet és agyi jólétedet, akkor jobban teszed, ha kerülöd ezeket az egyszerű és sokszor ártalmatlannak tűnő mindennapi szokásokat.