Sztárok

Fashion Awards: Jude Law lánya kopaszon, Demi Moore plasztikázva érkezett a díjátadóra

Végre egy újabb díjátadó, amiből az elmúlt években nem sok részünk volt. A sztárok igencsak kitettek magukért a szettjeikkel.

Gála

Hétfőn olyan hírességek, mint Dua Lipa, Addison Rae, Lily Allen, Demi Moore és Adriana Lima vonultak a vörös szőnyegre a 2021 Fashion Awards díjátadón Londonban. A Royal Albert Hallban megrendezett esemény házigazdája az a Billy Porter volt, aki most már évek óta rendre ellopja a showt a vörös szőnyeges felvonulásokon. Most épp a legtehetségesebb brit divattervezőket díjazták - írja a TWN.hu, majd megmutatják a gála legemlékezetesebb szettjeit.

Lapozz a lélegzetelállító ruhákért!

Oldalak

Sztárok
Utazás
Völgyesi Gabi hátrahagyta Magyarországot, hogy belekóstoljon kicsit az amerikai kultúrába. Most elmondta itthon, hogy miket tapasztalt.
Sztárok
Ahogyan az várható volt, az Egyesült Királyságba látogató Harry nem találkozik a brit királyi család egyik tagjával sem, arra azonban senki sem volt felkészülve, III. Károly időközben milyen döntésre...
Fashion&Beauty
A pucérruhák trendje még mindig tart. A 2024-es MET-gála továbbra is bizonyítja, hogy a sztárok imádják a szinte teljesen áttetsző darabokat, amelyek szinte alig takarnak valamit.