Liptai Claudia és férje kitálalt: ez szokott köztük parázs vitát szülni

Liptai Claudia és Pataki Ádám hosszú évek óta élnek boldog párkapcsolatban, ám egy-egy szituáció bizony köztük is konfliktust tud generálni.

Náluk sem ritka a mosolyszünet

Liptai Claudia hosszú ideje van már képernyőn: az ország elsősorban műsorvezetőként ismeri, de számos sorozatban és színdarabban is bebizonyította a tehetségét. Már karrierjének kezdeti éveiben is sorra kapta a jobbnál jobb lehetőségeket, a neve pedig olyan népszerű műsorokkal fonódott össze, mint a Big Brother, a Mokka és a Sztárban sztár. Ráadásul nemcsak a szakmai sikereire, hanem a magánéletére is büszke lehet, hiszen gyönyörű családja van: 2006-ban született meg Gesztesi Károllyal közös lánya, Panka, 2015-ben megismerte majdani férjét, Pataki Ádám cukrászt, egy évvel később pedig világra jött a második gyermeke, Marcell. A tévés tudatosan óvja a magánéletét a nyilvánosság előtt, így a 2018-as, 120 fős álomesküvőjét is titokban tartotta meg: a több hónapos szervezés után Claudia és Ádám teljes diszkrécióban mondta ki egymásnak a boldogító igent a polgári szertatáson, pár nappal később pedig egy Pest megyei lovaskúriában sor került az igazi ünneplésre is. A házaspár boldogabb már nem is lehetne, hiszen esküvőjük óta harmóniában élik közös életüket, ráadásul nem csak a szerelemben, hanem a munkában is tökéletes partnerként működnek együtt. Ám a legtöbb párhoz hasonlóan néha természetesen köztük is felüti a fejét konfliktus, és olyankor ők is összekapnak…

Mint ismert, mindketten kudarcba fulladt házasságuk után érkeztek a kapcsolatba, így pontosan tudták már akkor is, hogy az együttélés nem mindig egyszerű. Éppen ezért nem csinálnak titkot abból, hogy bár teljes szívükből szeretik egymást, néha bizony az ő házasságukban is előfordulnak nézeteltérések.
Kattints a további képekért!

A népszerű tévés kerek-perec leírta a véleményét egy, a Facebook-on közzétett posztban.

Leadfotó: Instagram/ dongelato

Oldalak